💥WAŻNE💥
SKLEP OBECNIE JEST W TRAKCIE WDRAŻANIA
ZAPRASZAMY JUŻ WKRÓTCE! 🛒

Bemo Meat Balls Wołowina z rybą 180g

Symbol: Bem27
Dostępność: Mało
19,90 zł
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 - 48h
Cena przesyłki:
14,00 zł
  • Odbiór osobisty 0,00 zł
  • Paczkomaty InPost 14,00 zł
  • Kurier Inpost 16,00 zł
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Wołowina

Bemo Meat Balls Wołowina z rybą to wyjątkowo smaczne połączenie mięsa wołowego z rybami z polskich jezior w formie aromatycznych, półmiękkich i półwilgotnych mięsnych kulek. Formuła wzbogacona o zdrowe nutraceutyki które dbają o zdrowie i witalność Twojego psa. Doskonały sposób na zdrowe urozmaicenie diety oraz wyjątkowo smaczną nagrodę podczas treningów i spacerów. Dzięki swojej miękkiej strukturze doskonale sprawdza się dla szczeniąt jak i również dla psów starszych mających problemy z zębami. 

Dodatek mięsa z ryb (pstrąg, szczupak, sandacz) stanowi doskonałą podstawę dobrego żywienia psów z nietolerancjami pokarmowymi, oraz dostarcza wielonienasyconych kwasów Omega-3. Natomiast mięso wołowe dodaje energii i witalności dzięki dużej zawartości żelaza i witamin z grupy B. Ponadto, zawiera najcenniejsze białka rozgałęzione jak walina, leucyna czy izoleucyna wspierające układ nerwowy Twojego pupila. 

Cechy produktu:
      - półmokre przysmaki dla psów
      - zawierają dodatki funkcjonalne
      - aromatyczne
      - proste składniki
      - bez zbóż i glutenu

Skład: świeże mięso wołowe 77%, suszone ryby (sandacz, szczupak, pstrąg) 20%, płatki owsiane 2%,  pietruszka, szpinak, burak, substancje humusowe, ostropest plamisty, boczniak ostrygowaty, taniny (wyciąg z kasztana jadalnego), mąka konopna, ziele dziurawca, drożdże browarnicze.

Analiza składu: białko surowe: 48%, tłuszcz surowy: 16%, popiół surowy: 3%, włókno surowe: 3%, wilgotność: 30%

Opakowanie: 180g

 

 

Parametry:
Rodzaj mięsa:
Wołowina
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: