Brak towaru

Meatstuff Przysmaki z pańskiego stołu Boczek wieprzowy 75g

Dostępność: Brak towaru
13.90
18.53/100g
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Kolor/Wzór
op.
Wysyłka w ciągu: 24 - 48h
Cena przesyłki:
14
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 14
  • Kurier Inpost 16
Więcej o produkcie
Rodzaj mięsa:
Wieprzowina

Meatstuff Przysmaki z pańskiego stołu Boczek wieprzowy - to naturalna, suszona przekąska, która zachwyci każdego psiego smakosza! Aromatyczne kawałki boczku to nie tylko uczta dla podniebienia, ale również porcja wartościowego białka i energii. Zawarty w nim tłuszcz wieprzowy jest doskonałym źródłem ważnej rozpuszczalnej w tłuszczach witaminy D, którą trudno pozyskać z pożywienia. To 100% naturalne mięso wieprzowe, bez konserwantów, gliceryny, sztucznych dodatków czy zbóż. Przysmak jest chrupiący i apetyczny, idealny jako codzienna przekąska lub wyjątkowa nagroda. Sprawdzi się zarówno u dużych psów, jak i mniejszych czworonogów – wystarczy podzielić na mniejsze kawałki. Boczek pachnie tak dobrze, że będziesz musieć powtarzać: „to nie dla mnie, to dla psa!” A Twój pies? Będzie błagać o dokładkę!

Do wyprodukowania 1 kg produktu użyto 4 kg surowego boczku wieprzowego.

Dlaczego warto podawać psom boczek wieprzowy?

  • 100% naturalny – tylko suszone mięso wieprzowe

  • Bez konserwantów, gliceryny, sztucznych aromatów i zbóż

  • Intensywny zapach i smak – idealny dla wybrednych psów

  • Wysoka zawartość białka – wspiera mięśnie i energię

  • Przysmak treningowy lub nagroda "na specjalne okazje"

  • Ręcznie krojone i delikatnie suszone

Cechy produktu:
     - delikatnie suszone ciepłym powietrzem
     - bez konserwantów, bez wybielaczy, bez polepszaczy smaku
     - 100% mięsa

Twardość: miękki

Skład:
100% Boczek wieprzowy

Analiza składu:
Białko surowe 70,2%
Tłuszcz surowy 13,6%
Wilgotność 8,2%

Opakowanie:
 
75g

 

Parametry:
Rodzaj mięsa:
Wieprzowina
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: