W dniach 12.06 - 20.06 mamy ma艂膮 przerw臋 urlopow膮! 馃尀 Zostawiamy Wam 15% rabatu na wszystko z kodem: U15 馃崚
W tym czasie zamówienia b臋d膮 realizowane, jednak mog膮 zdarzy膰 si臋 3-4 dniowe opó藕nienia

Psyjaciele Treserki z kaczki 70g

Dost臋pno艣膰: Ma艂o
17.99
25.7/100g
Program lojalno艣ciowy dost臋pny jest tylko dla zalogowanych klient贸w.
Kolor/Wz贸r
op.
Wysy艂ka w ci膮gu: 24 - 48h
Cena przesy艂ki:
14
  • Odbi贸r osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 14
  • Kurier Inpost 16
Wi臋cej o produkcie
Rodzaj mi臋sa:
Kaczka

Psyjaciele Treserki z kaczki - to doskona艂a przek膮ska treningowa dla Twojego pupila! Stworzone z mi臋sa z kaczki, te naturalne przysmaki zapewniaj膮 nie tylko wspania艂y smak i aromat, ale tak偶e dostarczaj膮 du偶膮 dawk臋 warto艣ci od偶ywczych. Dzi臋ki swojej formie drobnych kostek, trenerki s膮 idealnym rozwi膮zaniem na ma艂膮 nagrod臋 podczas intensywnego treningu czy spaceru z psem. Mi臋so z kaczki jest znane z du偶ej ilo艣ci bia艂ka oraz 艂atwej strawno艣ci, co sprawia, 偶e jest odpowiednie nawet dla delikatnych 偶o艂膮dk贸w szczeniak贸w. Tw贸j pies b臋dzie zachwycony smakiem tych pysznych trening贸wek podczas nauki nowych sztuczek lub poprawiania pos艂usze艅stwa. Dodatkowo, dzi臋ki wysokiej jako艣ci sk艂adnikom, mo偶esz mie膰 pewno艣膰, 偶e oferujesz swojemu psu zdrow膮 i pe艂nowarto艣ciow膮 diet臋. 

Cechy produktu:
     - niewielkie kosteczki
     - mi臋so kaczki ma intensywny smak i zapach, co czyni je atrakcyjnym nawet dla wybrednych ps贸w
     - dostarcza warto艣ciowych aminokwas贸w potrzebnych do budowy mi臋艣ni i regeneracji organizmu
     - bez zb臋dnych dodatk贸w
     - monobia艂kowe


Sk艂ad:
70 % Mi臋so z kaczki, 29% Produkty uboczne pochodzenia zwierz臋cego (z kaczki), 1% Gliceryna ro艣linna

Analiza sk艂adu:
Bia艂ko: 49,20%
T艂uszcz: 28,80%
Wilgotno艣膰: 8,70%
Popi贸艂 surowy: 10,70%
W艂贸kno surowe: 0,60%

Opakowanie: 70g

Parametry:
Rodzaj mi臋sa:
Kaczka

Dane producenta

Psyjaciele.com Ma艂gorzata Korcala
Smole艅sk 16/1
31-112 Krak贸w

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jako艣膰
Funkcjonalno艣膰
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: